Продължете към съдържанието

Ремонт на улуци и водостоци

водосток33

Подмяна на улуци

Дренажната система на покрива е важен елемент от цялата покривна система. Добре функциониращите улуци и водостоци предпазват покривната конструкция от повреди. Правилното отводняване на покрива предотвратява образуването на локви пред къщата, водата се извежда в каналицацията или място от което може да се оттича свободно. С времето улуците губят свойствата си и подмяната им е неизбежна. Въпреки че подмяната на дренажната система изглежда лесна, тази работа не е за всеки. Работи се на високи и понякога опасни места. Нужни са специализирани за ремонта инструменти, здрави стълби, въжета и др. За правилния монтаж на улуците трябва да се спазват определени правила.Наклона трябва да се спазва за да може водата да се изтича в правилната посока.

Какви са честите повреди ?

Най-често срещаните проблеми при улуците и водостоците е стареенето на материала от който са изработени. Старите метални улуци ръждясват и след това изгниват, което ги прави негодни за правилно отводняване на покрива. 

Не по малко срещан проблем е поддаването на крепежните елементи. Скобите увисват от тежестта на водата и снега и улуците се разместват. 

Запушването на улуците и водостоците също пречи на дренажната система да функционира правилно. В повечето случаи запушванията се причиняват от листа и други леки предмети, които лесно се вдигат от вятъра и попадат на покрива.

Ремонт на улуци и водостоци

Ремонт на улуци в София

Разполагаме с квалифициран специалист от София, който ще извърши огледа и ще ви предложи оферта за ремонта.

Ремонт на улуци в пловдив

Свържете се с нас и в уговореният час и дата на обекта ще пристигне наш специалист от Пловдив за да ви предложи цена за услугата

рЕМОНТИ В ЦЯЛАТА СТРАНА

Работим в цялата страна за отдалечени над 100 километра от София населени места клиента заплаща пътните разгоди на фирмата.

БОНИСТРОЙ ЕООД – вашият надежден партньор в строителството

9.6/10