Продължете към съдържанието

Цялостен или локален ремонт ?

Освен че надеждния и здрав покрив предпазва сградата от външни атмотсферни влияния, той и придава  завършен вид и допълнителен чар. Дори когато говорим за цветове често използваме фразата „керемидено червено“ Красивия покрив задържа погледа на минувача и създава положително впечатление за собственика на къщата. Изложен на тежки атмосферни влияния с течение на времето покривът губи своите качества и красота. 

Макар да е създаден да служи дълго все някога идва момента в който трябва да се извърши цялостен или частичен ремонт на покрива.

Ако Вие търсите фирма или бригада, която да даде нов живот на вашият покрив сте на точното място.

 

Основен или частичен ремонт на покрива ?

Това е най-често задавания въпрос от нашите клиенти.Тук ще се опитаме да отговорим макар че, има много условности.   

Частичния ремонт е локален, след оглед на покривната конструкция се оценява цялостното състояние и  ако компрометираните участъци от покрива са под 20% от финансова гледна точка би било разумно да се ремонтират само проблемните места. Това може да са поддали летви, счупени или разместени керемиди, оценява се и състоянието и на материалите.

Основния ремонт на покрива се препоръчва в случаите когато  голяма част от него е  повредена или материалите от които е направен са твърде стари. При старите покриви с дървена конструкция  основен проблем се явяват изгнилите летви и греди. За да се извърши основен ремонт , целия покрив трябва да се демонтира  всички керемиди трябва да се свалят за да се достигне до дървената конструкция. При цялостен ремонт на покрива е препоръчително да се използват нови греди и летви. Здравите  керемиди могат да се използват отново и покрива да придобие стария си вид.

Безплатен оглед за ремонт на покрив

София

Квалифициран специалист от София,  ще извърши огледа и ще ви предложи оферта и цена  за ремонта.

пловдив

В уговореният час и дата на обекта ще пристигне наш специалист от Пловдив за да извърши оглед и ви предложи цена за услугата

ЦЯЛАТА СТРАНА

Работим в цялата страна за отдалечени над 100 километра от София населени места клиента заплаща пътните разгоди на фирмата.

БОНИСТРОЙ ЕООД – Качествен ремонт на вашият покрив на цени без конкуренция

9.6/10